Pókember végre tényleg hazatért

kultrovat podcast

Nagyon úgy néz, hogy a Marvel és Sony együtt belenyúlt a tutiba, mert kifejezetten jól fogadta a közönség a Pókember: Hazatérés-t, a népszerű képregényhős mondhatni soft rebootját. Mivel az Indexben kiemelten kezeljük a Marvel-filmeket, ezért a lelkendező filmkritikánk mellett rögtön a vetítés után felvettünk egy Kultrovat Podcastet is, mert bőven van miről beszélni Pókemberrel kapcsolatban.

A Kultrovat Podcast legújabb adásában Koroknai Gergő (sportrovat), Szabó Péter (videórovat) és Sajó Dávid (kultrovat) beszélgetnek többek között arról, hogy valóban ez-e a legjobb Pókember-film, amit valaha forgattak. Részletesen átvesszük, hogy mit szerettünk és mit nem a Toby Maguire- és Andrew Garfield-féle Pókemberben, és arról is szó lesz, hogy most akkor a Marvelnek mik lehetnek a következő tervei a karakterrel.

Ahogy minden filmes kibeszélőnk, úgy ez az adás is erősen spoileres, szóval első sorban azoknak ajánljuk, akik már látták a Pókember: Hazatérés-t, vagy nem zavarja őket, ha lelőjük előre a poénokat.

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.  

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Csok