Újabb Charlie angyalai feldolgozás készül

2017.10.02. 10:41

Újabb női szereplős rebootban gondolkodik a Sony stúdió. Ezúttal a Charlie angyalai, 70-es évekbeli sorozatot élesztenék fel újra, a pletykák szerint Kristen Stewart főszereplésével. A Variety forrásai szerint megkezdődtek az előkészítési munkálatok, zajlik a casting és mindenképpen nagy nevekkel képzelik el az újabb feldolgozást.

A cikk szerint fix rendezője már van a filmnek, nem más mint Elizabeth Banks (Tökéletes hang 2), aki producerként is dolgozna a filmen, Elizabeth Cantillon és Max Handelman mellett. A főszereplő trió másik tagjának a stúdió az Oscar-díjas Lupita Nyong’ót szeretné megnyerni. Arról, hogy ki lehet a harmadik tag egyelőre nem írnak, csak arról, hogy 2019 nyarán tervezik bemutatni a filmet.

A Charlie Angyalai tévésorozat 1976 és 1981 között futott az amerikai ABC csatornán. A 2000-es elején már készült belőle film, Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu főszereplésével. A 2000-es reboot egy folytatást is megért, 2003-ban, de az közel sem volt már akkora siker, így nem készült harmadik rész. Azóta készült egy tévés reboot is, 2011-ben, de az nagy bukás volt, mindössze 4 epizód után vették le a műsorról.

Ne maradjon le semmiről!