Csúszik a Halálos iramban 9 bemutatója

2017.10.05. 09:54

Fogalmam sincs, hogy fogjuk kibírni addig, de a Universal bejelentette, hogy a következő Halálos iramban-film, szám szerint a kilencedik később kerül mozikba, mint ahogy korábban tervezték. Eredetileg úgy volt, hogy a folytatás 2019. április 19-én jön, de most közölték, hogy csak 2020. április 10-én fogják bemutatni a filmet. Bár a Halálos iramban 8 elég pocsékra sikerült, a nézők imádták. 250 millió dollárból készült, és elképesztően sokat, 1,2 milliárd dollárt kerestek vele világszerte. Ezzel egyébként minden idők 11. legtöbb bevételt termelő filmje lett.

Szóval a késlekedés oka egészen biztosan nem az, hogy ne lett volna elég sikeres az előző rész. Hogy miért tolták el a bemutatót, azt nem közölték, ahogy egyelőre azt sem tudni, hogy kik lesznek a filmben Vin Diesel (és valószínűleg a szokásos csapattagok) mellett. Az Halálos iramban 8-ban Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris' Bridges, Charlize Theron, Kurt Russell és Scott Eastwood szerepeltek, ezt azért nem lesz könnyű felülmúlni, de pénz az nyilván lesz újabb sztárok szerződtetésére.

Amíg a folytatásra várunk, addig itt az Index remek videója arról, hogy milyen hatással van egy Halálos iramban-film azokra, akik még sosem láttak ilyesmit: