Egy nap alatt 120 millió nézője volt az új Star Wars-előzetesnek

2017.10.13. 10:34

Magyar idő szerint kedd hajnalban jött ki Az utolsó Jedik alcímű új Star Wars-film előzetese, amit a Disney természetesen egy olyan sportközvetítés közben mutatott be (Monday Night Football), aminek potenciálisan tízmillió nézője is lehet. Nem volt, az más lapra tartozik, de a nyolcadik csillagok háborúja-sorfilm marketingjére költött dollármilliók jól működnek, hiszen az előzetest a tévében és a közösségi médiafelületeken egy nap alatt 120 millió alkalommal látták. Ezt, itt:

Ezzel a trailer minden idők egyik legjobb debütálását hozta (őrület, hogy már ezt is mérjük), 29,1 millióval többen látták, mint az áprilisi teasert, és már 242 000-nél is többször emlegették a Twitteren, szóval #wining.

A 120 millió egyébként messze nem rekord, az Az című horror trailerét egy nap alatt 197 millió alkalommal indították el online felületeken, ezzel megdöntötte a legutóbbi Halálos iramban-film 139 miliós rekordját. Az Az-trailer egyébként 36 óra alatt 246 millió megtekintést hozott. 

A filmet december 15-én mutatják be, az online jegyvásárlás már megy, és túl vagyunk a kötelező rendszerösszeomláson is.

Ne maradjon le semmiről!