200 millió dollár felett nyithat Az utolsó Jedik

2017.11.24. 09:59

Három hét múlva érkezik a mozikba az új Star Wars-film, Az utolsó Jedik, azonban már érkeznek az első előrejelzések azzal kapcsolatban, hogy mekkora bevételre lehet számítani a filmtől. A közvélemény-kutatók ilyenkor azt mérik fel, hogy hányan hallottak a filmről, mennyit tudnak róla, és milyen lelkesedéssel viseltetnek iránta, írja a Deadline. Ez alapján arra számítanak, hogy ez lehet a mozis történelem negyedik filmje, ami 200 millió dollárnál nagyobb bevétellel kezdi mozis pályafutását.

star-wars-the-last-jedi-kylo-ren-adam-driver
Fotó: Lucasfilm / The Walt Disney Company

Ez eddig a Marvel Bosszúállók című filmjének (207 millió dollár), a Jurrasic Worldnek (208 millió dollárt), illetve az új Star Wars-trilógia első részének, a 2015-ben bemutatott Az ébredő Erőnek (248 millió dollár) sikerült. Azzal kapcsolatban nincs egyetértés a szakemberek között, hogy a filmnek sikerül-e  megszereznie   a második helyet ezen a listán.

Az utolsó Jedik marketingkampánya az utóbbi napokban már gőzerővel pörög, az Entertainment Weekly épp most adott közre néhány új képet. Az utolsó előzetest itt lehet megnézni, itt néhány tévészpotot találni, ebben a cikkünkben összefoglaltuk azt, amit a film történetéről tudni lehet, ebben a videóban a film elkészítésébe lehet betekinteni. A film egyik főszereplőjével, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill-lel készült exkluzív interjúnk pedig itt olvasható.

Hazai bemutató december 14-én.

Ne maradjon le semmiről!