Paul Sorvino megölné Weinsteint

2018.01.04. 12:21

Még ősszel derült ki, hogy a Harvey Weinstein producer által zaklatott több tucat színésznő között ott van Mira Sorvino is, Quentin Tarantino filmrendező volt barátnője, Paul Sorvino színész lánya. Tarantino akkor azt mondta az ügyről, hogy tudott arról, hogy Weinstein ajánlatot tett a színésznőnek, ahogy arról is, hogy megfogta a mellét és a fenekét. Mégis folytatta a közös munkát a producerrel. 

marginalizáltam az incidenseket, és úgy tekintettem rá, mint egy stúdiófőnökre az ötvenes-hatvanas évekből, aki a titkárnőket hajkurássza állandóan. Nem mintha az elfogadható lenne vagy lett volna bármilyen mértékig is. Szóval ezt a szégyent soha nem mosom le magamról.

Paul Sorvino, aki azzal szerzett hírnevet magának Hollywoodban, hogy rendkívüli hitelességgel formált meg maffiózókat, többek között a Dick Tracey-ben, a Nagymenőkben és a Mrs. Maffiában viszont csak most szólalt meg. A nem túl gyors reagálású színész azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy nem tudta, hogy mi történt a lányával. De szerinte jó Weinsteinnek, hogy börtönbe fog menni, mert ha nem megy, akkor találkozni fog vele.

And I will kill the motherfucker.

zárta rövidre, hogy mit tenne a producerrel, ha találkoznának. Azt is hozzátette, hogy ha tudta volna, hogy mit tett Weinstein a lányával, akkor a férfi már tolószékben lenne. De állítása szerint egészen a New Yorker tavaly októberi cikkéig fogalma sem volt az egészről.

Mira Sorvino később is szóba került a Weinstein-ügy kapcsán, amikor A Gyűrűk Ura-trilógia rendezője, Peter Jackson felidézte, hogy azért nem kapott szerepet a filmjeiben Sorvino és Ashley Judd (akit szintén zaklatott Weinstein), mert a Miramax (Weinstein cége) figyelmezette, hogy ezek a nők problémásak, nem jó velük dolgozni. 

Ne maradjon le semmiről!