Lady Gaga is énekel majd Paul McCartney meséjében

2018.01.10. 16:03

Jon Croker írja a forgatókönyvet ahhoz az animációs filmhez, amely Paul McCartney több mint egy évtizede megjelent High In The Clouds című mesekönyvéből készül. A Beatles egykori tagja, Paul McCartney és a társszerző, Philip Ardagh meseregénye egy mókusról szól, akinek erdei otthonát lerombolják és a pusztításban édesanyja is meghal. Wirral, az árván maradt mókus ekkor útnak indul, hogy megkeresse az állatok paradicsomát, Animaliát.

McCartney szeretné, ha a filmben az egyik állatszereplőnek ő adhatná a hangját, - írja az MTI a Deadline alapján, de a tervek szerint a produkcióban számos eredeti dal hangzik majd fel, mások mellett Lady Gagától is.

A mese megfilmesítését 2009 óta tervezi a francia Gaumont stúdió, amelynek Beverly Hillsben is vannak irodái. A rendezésre Tony Bancroftot és Cody Cameront kérték fel. A brit Jon Croker korábban Harry Potter-fimeken, A fekete ruhás nő 2. részén és az Útvesztő című filmen is dolgozott. A Gaumont a Unique Features produkciós cég társalapítóival, Michael Lynne-nel és Bob Shayeval gyártja az animációs filmet. Paul McCartney producerként is közreműködik a filmben. 

Ne maradjon le semmiről!