Nemi erőszakkal vádolja egy statiszta Steven Seagalt

2018.01.27. 16:15

Regina Simons, egykori színésznő azt állítja: Steven Seagal megerőszakolta őt 1993-ban, amikor ő statisztaként dolgozott a Lángoló jég című filmben. Seagalt korábban is több nő vádolta szexuális zaklatással, a rendőrség is nyomoz már.

Steven Seagal a Lángoló jég című filmben
Steven Seagal a Lángoló jég című filmben

Regina Simons azt állította az NBC egyik műsorában, hogy miután befejezték a Lángoló jég forgatását, 18 éves korában, Seagal meghívta őt egy, a forgatás végét ünneplő házibuliba. De amikor megérkezett, kiderült, hogy valójában ő az egyetlen vendég.

A nő elmondása szerint Seagal rögtön rávetette magát, levetkőztette, és egy ágyra lökte. "Egy pillanat alatt rám mászott, mozdulni se tudtam. Teljesen lefagytam, és úgy éreztem, mintha elhagynám a testemet" - mondta, hozzátéve, a támadás olyan volt, mint egy ragadozóé, "nagyon agresszív és traumatikus".

A színésznő azt mondta, az erőszak miatt feljelentést tett a kaliforniai rendőrségen, de az nem derült ki, a rendőrség hogyan reagált.

A Los Angeles-i rendőrség már január közepén nyomozást indított Steven Seagal ellen, egy 2005-ös szexuális erőszak ügyében, amiről egyelőre nem osztottak meg más részletet.

Az utóbbi időben több színésznő, köztük Portia de Rossi, Julianna Margulies és Rae Dawn Chong is szexuális zaklatással vádolta meg a színészt. Egy novemberi Twitter-üzenetben Portia de Rossi azt írta, hogy egy meghallgatás során Seagal kicipzározta a nadrágját a színésznő előtt. Chong szintén azzal vádolta meg a színészt, hogy a nemi szervét mutogatta neki, továbbá több szexuális töltetű üzenetet is hagyott neki. Seagal képviselői tagadták a színésznők vádjait.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!