Deadpool bemutat a tipikus előzeteseknek

2018.02.07. 15:58

Májusban érkezik a Deadpool folytatása, a film, ami egy csapásra új szintre emelte a főszereplő Ryan Reynolds karrierjét, illetve megnyitotta az utat a kizárólag felnőtt közönségnek készülő képregényfilmek számára. 

Természetes volt, hogy készítenek folytatást, viszont némileg meglepő volt, hogy a májusi bemutató ellenére nem érkezett tavaly rendes előzetes, csak egy Bob Ross-paródiavideó. Talán szerepet játszhatott ebben, hogy a forgatáson tragikusan elhunyt egy kaszkadőr.

Most, a Super Bowl utáni napokban megérkezett az első igazi előzetes, ami a főgonoszt, Cable-t mutatja be.

De a legjobb az egészben, hogy ez sem lett egy hagyományos előzetes, hanem igyekeztek megtartani Deadpool a negyedik falat folyamatosan lebontó tulajdonságát. A Toy Story-paródia megvalósítása és a végén lévő gúnyos beszólás a képregényfilmek sokszor látott kliséjére azt mutatja, hogy nem fogytak ki a készítők az ötletekből, és a váratlanul nagy siker sem akadályozza meg őket abban, hogy eltérjenek a szokványostól. Remélhetőleg az egész filmre ez lesz a jellemző.

Cable-ön kívül a többi mellékszereplőnek csak néhány képkocka jut az előzetesben, de így is vethetünk egy pillantást Zazie Beetz, Brianna Hildebrand, Julian Dennison és Morena Baccarin karaktereire is.

A filmhez tegnap érkezett egy poszter is, ami a Flashdance-t parodizálja. Magyar bemutató május 17-én.

Ne maradjon le semmiről!