Még egy szuperhősfilm rendezője pattant meg

2018.02.23. 08:15

Szegény Warner, nem elég, hogy össze kell vadászni a rendezőket a Flash-filmre, most még egy biztos pont is elhagyta a brigádot: Joss Whedon (Buffy, Bosszúállók) már nem a Batgirl rendezője, azzal az indokkal, hogy hónapokig dolgozott a filmen, de egyszerűen nem talált fogást rajta.

Whedon volt az, aki beugrott Zack Snyder helyére, amikor annak Az igazság ligája forgatását kellett otthagyni egy családi tragédia miatt, és ő az a Hollywood Reporter szerint, akitől a Warner azt várta, hogy egy barátságosabb, nőközpontúbb filmet fog majd készíteni nekik. Ez mondjuk a stúdiónak összejött a Wonder Womannel. Whedon egy közleményben azt mondta, hogy hálás a cég vezetőinek, amiért befogadták a cégnél, és hogy megértőek voltak, amikor tulajdonképpen megbukott. A Batgirlt tavaly márciusban jelentették be.

Egyébként Whedon már a Weinstein-botrány előtt is célkeresztbe került a zűrös ügyei miatt, a felesége vádolta meg azzal,hogy a híresen feminista rendező gyakran visszaél a hatalmával a forgatásokon.