Brad Pitt is szerepel Tarantino Manson-filmjében

2018.03.01. 08:46

Leonardo DiCaprio után Brad Pitt is csatlakozott Quentin Tarantino a Manson családról készülő filmjéhez, írja a Variety. A film egyelőre Once Upon a Time in Hollywood címen fut, ahogy az lenni szokott, most is Tarantino a forgatókönyvíró is. 1969-ben játszódik majd a történet Los Angelesben. DiCaprio Rick Daltont alakítja, egy egykori tévésztárt, akit egy westernsorozat tett híressé, de már leáldozóban a karrierje. Pitt pedig Cliff Booth nevű pasit, aki régóta Dalton kaszkadőreként dolgozik. Úgy keverednek a Mason család közelébe, hogy Rick Dalton Sharon Tate szomszédjában lakik.

Ahogy közismert, Charles Manson szektájának tagjai több gyilkosságot is végrehajtottak, a legismertebb Sharon Tate színésznő és barátainak lemészárlása volt 1969-ben. Tate Roman Polanski rendező felesége volt, éppen a közös gyerekükkel volt terhes, amikor megölték. Polanski nem volt a városban a tragédia idején.

"Már öt éve dolgozom a forgatókönyvön, életem nagy részében Los Angelesben éltem, beleértve 1969-et is, amikor hétéves voltam" - nyilatkozta Tarantino. Hozzátette, hogy nagyon izgatott, hogy elmesélhet egy történetet Los Angelesről és arról a Hollywoodról, ami már nem létezik. És nem is lehetne boldogabb, hogy DiCaprio és Pitt elvállalták a főszerepeket. Korábban mindketten dolgoztak már a rendezővel, Pitt a Becstelen Brigatykban, DiCaprio pedig a Django elszabadulban. Közös filmben viszont még nem játszottak.

A további szereplőkről egyelőre nincs hír, de korábban kiszivárgott, hogy Tarantino tárgyal Margot Robbie-val Sharon Tate szerepére és megkereste Tom Cruise és Al Pacino ügynökeit is. A filmet a Manson család dúlásának 50, évfordulóján, 2019. augusztus 9-én mutatják be. 

Ne maradjon le semmiről!