Méretes giccsnek tűnik az új Micimackó-film

2018.03.08. 05:55

Tavaly volt a Viszlát, Christopher Robin, AA Milne, a Micimackó írójának élettörténete, vagyis egy része, vagyis valami nosztalgikus csöpögés az elmúló gyerekkor felett, idén meg jön a Christopher Robin, ami nem AA Milne-ről szól hanem a felnőtt Christopher Robinról azaz Róbert Gidáról (már ha Micimackó), akit Ewan McGregor alakít.

Ha a teasernek hinni lehet, amikor a cége bajba kerül akkor hazamegy vidékre idegösszeomlani, és megjelenik előtte egy tündibündi, piros pulcsis, beszélő mackó, hogy helyre tegye a dolgait.

Ennél nagyobb giccs tuti van, de én már most rettegek a rendes, háromperces előzetestől. A  szereplők közül most csak a Gida csaját alakító Hayley Atwellt és a főnökét hozó Mark Gatiss látható, meg Mici, akinek a hangját az eredetiben Jim Cummings adja majd. Chris O’Dowd lesz Tigris, Brad Garrett Füles, Toby Jones Bagoly, Nick Mohammed Malacka, Peter Capaldi Nyuszi, Sophie Okonedo meg Zsebibaba.

Bemutató: augusztus 3.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?