Kétmillió éve kihalt őscápával harcol Jason Statham

2018.04.10. 09:06

Megérkezett az első előzetes a The Meg című akcióthrillerhez, amiben Jason Statham mélytengeri búvár és tengerész parancsnok próbál megküzdeni egy őscápával a tenger mélyén. A sztori szerint egy, a tenger fenekén állomásozó tengeri kutatóállomás közelében egyszer csak megjelenik egy óriási cápa, ami ráadásul gonosz is, és megtámadja a bázist, a kutatók pedig nem tudnak visszatérni a víz felszínére. Ehhez előbb meg kell küzdeniük a világ valaha létezett, legnagyobb cápájával, a megalodonnal, amiről eddig azt hitték, hogy kétmillió éve kihalt. Később kiderül, hogy van még több, kihalnak hitt óriás tengeri lény is, a csávából pedig csak Statham húzhatja ki a társaságot.

A történet már önmagában olyan jól hangzik, hogy csak jó lehet, és az előzetes is azt sugallja, hogy nem okoz majd csalódást a film a cápás filmek rajongóinak. A Meg (mármint Megalodon, csak rövidítve) filmről Statham azt nyilatkozta, hogy a Jurassic Park és a Cápa szerelemgyermeke, és illeszkedik a mostanában ismét felkapott cápás filmek sorába, bár úgy tűnik azért némileg igényesebb kivitelben. Egyébként ha bejön a film, folytatásra bőven van lehetőség és alapanyag, hiszen a Meg írója, Steve Alten 1997 óta még négy könyvben szerepeltette az őscápát. Bemutató nyáron.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?