Csak a vak nem veszi észre Emily Ratajkowski dekoltázsát

2018.04.19. 10:31

Natalie Dormert leginkább a Trónok harcából ismerhetjük, amiben ő volt Margaery Tyrell, az okos és ambiciózus királynőjelölt, aki csúnyán végezte. Most úgy döntött, hogy nem bízza a következő filmjét a véletlenre, inkább megírja maga a vőlegényével (Anthony Byrne) együtt, a pasi megrendezi, ő meg eljátssza a főszerepet. Biztos, ami biztos szerződtették a másik női főszerepre Emily Ratajkowskit, aki nem adja fel, hogy színésznőként is nevet szerezzen, de ne csak bikinimodellként. Ebből lett az In Darkness, aminek most jött ki az első előzetese. 

Dormer egy vak lányt játszik, Sofiát, aki amúgy zenész, és akinek egy nap öngyilkos lesz a felső szomszédja, a Ratajkowski által játszott Veronique. Vagyis először mindenki öngyilkosságra gyanakszik, de aztán kiderül, hogy a nő nem kiugrott, hanem kidobták az ablakon. És innentől kezdve Sofiának nincs nyugta, a rendőrségtől a halott lány apjáig, aki nem mellékesen egy szerb háborús bűnös, mindenki tudni akarja, hogy mennyit tud a gyilkosságról. És van is mit megtudni tőle, Sofia ugyanis sok mindent eltitkol.

A filmben, ami az első előzetes alapján egy nagy, de legalább mozgalmas kliséhalom, játszik még a Trónok harcából Ed Skrein és Joely Richardson, akit nemrég a Vörös verébben láttunk. Az In Darkness-t május 25-én mutatják be Amerikában, magyar premierről egyelőre nincs hír. 

Ne maradjon le semmiről!