Legyen több orális szex, de úgy, mint aki élvezi

2018.05.07. 17:26

Idén ősszel kerül a mozikbaa Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje a Nyitva. Ez egy olyan romantikus komédia lesz Radnay Csillával és Kovács Lehellel a főszerepben, ami a monogámia lehetetlenségéről szól, illetve arról a helyzetről, hogy mi van akkor, ha a pár úgy dönt, hogy ők nem akarnak sem a megcsalók, sem a megcsaltak lenni. Most meg lehet nézni egy percnyi ízelítőt a filmből.

Nyitva (teaser)

A teaserben látható jelenetből rögtön kijön, hogy bár romantikus komádiáról van szó, Nagypál Orsi egy olyan filmet szeretne készíteni, ami őszintébben mutat meg egy párkapcsolatot, mint amennyire azt a zsáner filmjeitől megszoktuk. Látjuk, hogy hogyan próbál meg a két főszereplő őszintén megnyílni a másik előtt a szexuális vágyaikkal kapcsolatban. A film azt mutatja majd be, hogy mit kezd magával egy pár akkor, ha továbbra is szeretik a másikat, de a kapcsolatukból, mintha mégis eltűnt volna a szenvedély. Ebben segít nekik Péterfy Bori karaktere, aki már jártas a nyitott kapcsolatok világában. 

Tavaly az Index is ott volt a film forgatásán, beszéltünk a főszereplőkkel és a rendezővel is, ezt itt lehet elolvasni. Meséltek nekünk arról, hogy hogyan állt össze a filmterv, illetve arról is, hogy milyen jelenetek okozták a legnagyobb nehézséget a számukra.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport