Will Smith egy hónapig Budapesten forgat

2018.05.22. 16:56

A Fókusznak sikerült kedden megörökíteni, ahogy a Szabadság téren felvettek néhány jelenetet a Gemini Man című filmből, aminek a főszerepét Will Smith alakítja. Smith néhány hétig lesz Budapesten, könnyen össze futhat vele bárki, pünkösdhétfőn például egy libanoni étteremben, a Baalbekben evett, ahol közös fotót készített vele a személyzet.

A Gemini Man forgatása három hétig tart, de utána még stúdiófelvételek is lesznek, így a színész még jó ideig Budapesten marad. Ezeket a felvételeket az RTL Klub készítette a forgatáson.

A filmet Ang Lee, a tajvani származású, kétszeres Oscar-díjas filmrendező készíti, aki többek között a Tigris és sárkány, a Túl a barátságon és a Pi élete című filmekkel lett ismert. Will Smith viszont mostanában nincs a csúcson, a Suicide Squad és a Bright című filmjeit is utálta a szaksajtó, bár máshonnan kapott elismerést: 2017-ben a cannes-i filmfesztiválon a zsűri egyik tagja volt.

A film egy visszavonulóban lévő ügynökről szól, akit saját fiatalabb klónja próbál meg eltenni láb alól, a bemutató 2019 októberére van kitűzve. Smith mellett szerepel a filmben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, és Benedict Wong is.

Ne maradjon le semmiről!