Jennifer Garner bosszúját mindenki megemlegeti

2018.06.01. 15:58

Az Alias sorozat, a Daredevil, a Hirtelen 30 és a Kszi, Simon színésznője, Jennifer Garner egy bosszúra éhes családanyát alakít, aki a családja elvesztése után hatalmas gyilkolóhadjáratba kezd a Peppermint című filmben. Befutott hozzá az első előzetes.

A filmet az első Elrabolva-film rendezője, Pierre Morel rendezi, de ezúttal nem Liam Neeson lesz a szeretteiért véres harcba induló szülő, hanem Garner, aki bizonyára az Alias forgatásain tanult praktikákat is beveti majd a Peppermintben.

A sztori egy Riley North nevű nőről szól, akinek egy nap a szeme láttára ölik meg a férjét és a kislányát is. Miután a gyilkosokat felmenti a bíróság, a mindenét elvesztő nő néhány év alatt igazi gyilkológéppé fejleszti magát, hogy a brutális gyilkosság ötödik évfordulóján bosszút álljon nemcsak rajtuk, hanem az egész drogkartellen.

A film szeptemberben kerül majd az amerikai mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?