Már forog a bitcoinbányászatról szóló thriller

12312
2018.06.18. 10:10

A kriptovaluta és bitcoinbányászat gyakran hallott szavak a utóbbi években, így nem csoda, ha a filmvászonra is átszivárognak. Crypto címmel készül egy független thriller, ami már el is kezdett forogni, a két főszereplő Kurt Russell és Alexis Bledel lesz, és hozzájuk csatlakozik Beau Knapp, Luke Hemsworth, Jeremie Harris és Vincent Kartheiser is. A forgatókönyvet a hatalmas kritikai sikereket bezsebelt, Sundance fesztiválon bemutatott thriller, a The Signal szerzője írja, így lehet abban reménykedni, hogy ez is legalább annyira izgalmas lesz. A rendező John Stalberg Jr., aki azt nyilatkozta, nagyon odavan, hogy ilyen stábbal dolgozhat, és szerinte a film lenyűgöző lesz.

A sztori szerint Beau Knapp életét kitölti a pénzmosás elleni küzdelem, miközben apja és testvére a családi farmon próbál harcolni a megváltozott gazdasági erőviszonyokkal. A fiatal és lelkes ügynök aztán hamarosan az alvilágban találja magát egy rejtélyes műkereskedő (Bledel) vezetésével.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?