Ethan Hawke mindent elmond a countryzenéről

2018.06.25. 09:04

Blaze Foley countryénekes életéről készítette legújabb filmjét Ethan Hawke, amihez megérkezett az első előzetes is. Nem magyarul, de ez semmit sem von le az értékéből, hiszen a film lényege a megkapó képi világa mellett egyébként is a zene. A Sundance fesztiválon már szerepelt a Blaze című film, a kritikusok nagyon dicsérték, és meg is kapta a zsűri különdíját, de a mozikba majd csak szeptemberben kerül. A film Blaze Foley énekes három különböző életszakaszát mutatja be, szerelmét Sybil Rosennal, valamint utolsó, halála előtti éjszakáját, és mesél arról is, milyen nagy hatással volt a zenéje másokra. Hawke-nak nem ez az első zenei témájú filmje egyébként, nagyon érzékenyen nyúlt a témához, látszik, hogy Blaze zenéje rá is nagy hatással volt. 

A főszerepet  Ben Dickey zenész alakítja, és a filmben feltűnik még Sam Rockwell, Wyatt Russell, Steve Zahn, Kris Kristofferson és Josh Hamilton is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?