Nicolas Cage megleckézteti a gonoszt

2018.06.28. 09:53

"Egy igazi éjféli mozi, amit soha nem lenne szabad éjfélkor nézni" – írta a Village Voice kritikusa Nicolas Cage új filmjéről, amely az idei Sundance filmfesztiválon mutatkozott be először a közönségnek. A Mandy című horror az előzetese alapján valóban kemény menet lesz.

Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) 1983-ben játszódó filmjében a Cage által alakított Red és az Andrea Riseborough (Birdman, Feledés) által megtestesített címszereplő meghitten szereti egymást, ám a boldogságuknak randán véget vet egy perverz és szadista szekta, amelynek beteg vezére (Linus Roache) szemet vet a nőre. Cage meg elindul, hogy jól megleckéztesse az őrült gonoszt.

Cosmatos nem csak rendezett, a forgatókönyvön is dolgozott, Aaron Stewart-Ahn mellett. A filmben a fentiek mellett olyanok szerepelnek még, mint Ned Dennehy, Olwen Fouéré, Richard Brake és Bill Duke. A zenéért az idén elhunyt Jóhann Jóhannsson felelt.

A Mandy szeptember 14-én kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról még nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?