Ennél erőszakosabb film biztos nem sok lesz idén

2018.06.30. 08:20

Az Indexen látható először A kíméletlen (A Prayer Before Dawn) című film magyar feliratos előzetese. Az igaz történeten alapuló, különleges sztoriból készült film a cannes-i filmfesztiválon debütált, nyáron ér el Magyarországra.

A kíméletlen főszereplője Joe Cole, akit eddig a Birmingham bandája (Peaky Blinders) című sorozatban lehetett látni, de ez a szerep a várakozások szerint áttörést jelenthet neki, és elnézve az előzetest, ez nem is lenne olyan meglepő.

Cole egy Billy Moore nevű angolt alakít, aki Thaiföld egyik híresen életveszélyes börtönébe kerül. Itt azt a lehetőséget kínálják neki, hogy ha megtanul thai boxolni, és elindul a börtönön belüli versenyen, akkor ezen keresztül van esélye szabadlábra kerülni. A film pedig arról szól, hogyan küzdi végig magát a tornán.

A film érdekessége, hogy igazi thai börtönben vették fel, és statisztaszerepben főleg igazi elítélteket lehet látni. A történetet pedig megtörtént események inspirálták.

A magyar mozikba augusztus 9-én érkezik meg a film.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?