Az utolsó Jedik képregényből kiderül az igazság

2018.07.02. 15:51

Számos rajongó csalódhatott nagyot Luke-ban illetve a film rendezőjében, Rian Johnsonban, mikor Rey, egy újonc fénykardhasználó felülkerekedett rajta. A héten megjelenő új képregény azonban más megvilágításba helyezi a film kulcsjeleneteit írja a Complex. Azon kívül, hogy megtudjuk Ackbar admirális utolsó szavait és megismerjük Leia űrben tett utazását a saját szemszögéből, választ kaphatunk arra is, hogy miként győzhette le Rey az utolsó Jedi lovagot.

Mint a képregényből kiderül, az eső fontosabb tényezőnek bizonyult azon a bizonyos estén, amikor Luke és Rey megküzdöttek, mint azt az egyszeri filmnéző gondolhatta. A filmben látható, ahogy Luke kitépi Rey kezéből a fegyverét, majd Rey magához veszi a lézerkardját. A következő pillanatban már a hátán fekve láthatjuk Luke-ot, miközben Rey fölé magasodik. 

Star-Wars-Last-Jedi-Comic-Luke-Rey-Fight

A képregényből azonban kiderül az, amit a filmnézők nem láthattak: Luke vesztét a csúszós talaj okozta. Így nem Rey ütése nyomán, hanem magától került a földre, amiről meg döntse el mindenki, hogy mennyivel jobb megoldás, mint amit a filmben láthattunk.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?