Hamarosan forgatják a Downton Abbey-filmet

2018.07.13. 16:49

A tavalyi év során érkeztek az első hírek arról, hogy a mozikban folytatódhat minden idők egyik legsikeresebb angol sorozata a Downton Abbey. A Crawley családról szóló sorozat népes szereplőgárdával rendelkezik, akik igen elfoglaltak, ezért úgy tűnt, hogy a film elkészültére az jelenti a legnagyobb veszélyt, hogy nem találnak olyan időszakot, amikor mindenki ráér. 

2f7950sa0fz1000.png
Fotó: BBC

 

Most viszont úgy tűnik, hogy minden akadály elhárult még idén nyáron elkezdik a forgatást. A hírek szerint az eredeti gárda összes tagja aláírt a filmhez, vagyis benne lesz  Michelle Dockery, Maggie Smith, Hugh Bonneville és a többiek is. 

A forgatókönyvet  Julian Fellowes a sorozat alkotója írta, a rendező pedig az a  Brian Percival lesz, aki a sorozat legelső epizódját is rendezte. Arról egyelőre semmit nem árultak el, hogy mikor játszódik a film, vagy hogy miről szól majd a történet. 

A Downton Abbey összesen hat évadot élt meg, ez idő alatt 3 Golden Globe-díjat és 15 Emmy-díjat nyert meg. Összesen 69 Emmy-jelölést gyűjtött, ami rekordnak számít a nem amerikai tévésorozatok között. 

Ne maradjon le semmiről!