Ving Rhames: Fegyvert fogtak rám a rendőrök a saját otthonomban

2018.07.28. 09:56

A Mission: Impossible-filmekből és a Ponyvaregényből is ismert Ving Rhames egy pénteki rádióműsorban arról beszélt, hogy idén a kiérkező rendőrök fegyvert fogtak rá a saját Santa Monica-i otthonában, írja a Vulture.

A The Clay Cane Show-ban a rasszizmusról beszélgettek, amikor Rhames elmesélte az esetet. Azt mondta, hogy kinyitotta az ajtót, és egy fegyverrel nézett farkasszemet. „Kezeket a magasba" – szólt az utasítás.

Miután kivezették a házból, a helyzet csak azután oldódott meg, hogy az egyik rendőr felismerte a színészt. Nem a filmekből volt ismerős neki, hanem szülőként, hiszen a fiaik együtt jártak kosárlabdázni.

Rhames szerint nagyon veszélyes volt a helyzet. „Mi van, ha én és a fiam éppen egy videójátékos távirányítót, vagy ilyesmit tartunk a kezünkben, és azt hiszik, fegyver van nálunk?" – tette fel a kérdést.

A rendőrség szerint azért vonultak ki a házhoz, mert valamelyik szomszéd betelefonált, hogy "egy nagy fekete férfi" tört be a színész házába. Viszont a szomszéd később letagadta a hívást.