Minden lepel lehull a férfiak gondolatairól

2018.08.15. 05:35

Ugye megvan még Mel Gibson és Helen Hunt gondolatolvasós romkomja, a Mi kell a nőnek? Nos, a 2000-ben bemutatott történet közel húsz évvel később egészen új köntösben kerül újra a mozikba, hiszen a film remake-et kapott. Méghozzá a korszellemhez igazodva olyat, amiben az alkotók felcserélték a nemeket, így Mel Gibson helyére Taraji P. Henson ült be, aki a filmben a nők gondolatai helyett a férfiak észjárását ismeri meg, de jó alaposan.

Az Empire sorozatból, a Benjamin Button különös életéből és A számolás jogából egyaránt ismert színésznő a jövőre mozikba kerülő, What Men Want című filmben (az eredeti történet címe What Women Want volt) egy baleset következtében tesz szert a rendkívüli képességre, hogy aztán a férfiak által uralt munkahelyén valahogyan az előnyére fordítsa az elsőre kellemetlennek ígérkező helyzetet. Hogy hogyan boldogul, azt a film előzetese szellőzteti meg.

A filmet az az Adam Shankman rendezte, aki a Hajlakk, a Séta a múltba és a Mindörökké rock című filmeket jegyzi. Taraji P. Henson mellett a filmben szerepel még többek között Aldis Hodge, Tracy Morgan, Max Greenfield, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, valamint Erykah Badu és Shaquille O’Neal is (hoppácska!).

A What Men Want 2019 januárjában kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról még nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?