Danny Boyle otthagyta az új James Bond-filmet

2018.08.21. 21:20

Rendező nélkül maradt a 25. James Bond-film: Danny Boyle alkotói különbségekre hivatkozva otthagyta a kémfilm új epizódját.

A Bond-filmek producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, valamint a készülő film sztárja, Daniel Craig kedden egy Twitter-üzenetben jelentették be, hogy Boyle nézetkülönbségek miatt távozott a stábból - írja az MTI.

Az Oscar-díjas brit rendező, a Trainspotting-filmek, a Gettómilliomos vagy a 127 óra rendezője idén erősítette meg, hogy ő forgatja majd a 25. 007-es filmet. A produkció forgatókönyvén Boyle és megszokott munkatársa, John Hodge dolgozott.

A film produkciós munkái decemberben kezdődnének. A Bond 25 munkacímen futó film Craig ötödik 007-es mozija lesz. A 25. Bond-film észak-amerikai bemutatóját 2019. november 8-ra tűzték ki, hogy ez változik-e Boyle távozásával, azt egyelőre nem tudni.

A Variety úgy tudja, Boyle előtt David Mackenzie, Denis Villeneuve és Yann Demange nevei merültek fel a rendezésre. Az előző két filmet pedig Sam Mendes rendezte, hatalmas sikerrel: a Skyfall 1,1 milliárd dollárt termelt, a Spectre 881 milliót, de a rendező akkor ennek ellenére azt nyilatkozta, nem rendez több Bond-filmet.

Ne maradjon le semmiről!