Danny Boyle otthagyta az új James Bond-filmet

2018.08.21. 21:20

Rendező nélkül maradt a 25. James Bond-film: Danny Boyle alkotói különbségekre hivatkozva otthagyta a kémfilm új epizódját.

A Bond-filmek producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, valamint a készülő film sztárja, Daniel Craig kedden egy Twitter-üzenetben jelentették be, hogy Boyle nézetkülönbségek miatt távozott a stábból - írja az MTI.

Az Oscar-díjas brit rendező, a Trainspotting-filmek, a Gettómilliomos vagy a 127 óra rendezője idén erősítette meg, hogy ő forgatja majd a 25. 007-es filmet. A produkció forgatókönyvén Boyle és megszokott munkatársa, John Hodge dolgozott.

A film produkciós munkái decemberben kezdődnének. A Bond 25 munkacímen futó film Craig ötödik 007-es mozija lesz. A 25. Bond-film észak-amerikai bemutatóját 2019. november 8-ra tűzték ki, hogy ez változik-e Boyle távozásával, azt egyelőre nem tudni.

A Variety úgy tudja, Boyle előtt David Mackenzie, Denis Villeneuve és Yann Demange nevei merültek fel a rendezésre. Az előző két filmet pedig Sam Mendes rendezte, hatalmas sikerrel: a Skyfall 1,1 milliárd dollárt termelt, a Spectre 881 milliót, de a rendező akkor ennek ellenére azt nyilatkozta, nem rendez több Bond-filmet.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?