Magyarországra jön Terence Hill

2018.09.05. 11:00

Szeptember 20-án Magyarországra jön Terence Hill, hogy új, általa rendezett filmjét, a Nevem: Thomast népszerűsítse - közölte a magyarok egyik kedvenc mozisztárja a Facebookon. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne tepsivel fejbe vágott emberek, és olyanok is, akiknek a fejével törnek össze egy csomó borosüveget.

Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Ezt írta ki magyar nyelven Facebook-oldalára a jövőre 80 éves Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, aki Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált. A bejegyzéssel együtt megosztotta a film magyar nyelvű előzetesét is, amely láthatóan megpróbálja majd felidézni a Bud Spencerrel közös filmek szellemiségét.

A film sztorijáról a forgalmazó egyelőre csak annyit közölt: "Terence Hill legújabb filmjében egy Harley Davidsonra pattanva indul el Olaszországból, hogy megtalálja önmagát, és meg sem áll Spanyolországig. Természetesen út közben nem maradhatnak el a színésztől megszokott balhék sem... Egyelőre nem árulunk el többet, a teljes történetet szeptember 20-tól ismerhetitek meg a mozikban!"

Rákérdeztünk a forgalmazónál, hogy pontosan hol lehet majd a színésszel találkozni, amint többet tudunk, frissítjük a cikket.

Ne maradjon le semmiről!