Magyarországra jön Terence Hill

2018.09.05. 11:00

Szeptember 20-án Magyarországra jön Terence Hill, hogy új, általa rendezett filmjét, a Nevem: Thomast népszerűsítse - közölte a magyarok egyik kedvenc mozisztárja a Facebookon. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne tepsivel fejbe vágott emberek, és olyanok is, akiknek a fejével törnek össze egy csomó borosüveget.

Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Ezt írta ki magyar nyelven Facebook-oldalára a jövőre 80 éves Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, aki Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált. A bejegyzéssel együtt megosztotta a film magyar nyelvű előzetesét is, amely láthatóan megpróbálja majd felidézni a Bud Spencerrel közös filmek szellemiségét.

A film sztorijáról a forgalmazó egyelőre csak annyit közölt: "Terence Hill legújabb filmjében egy Harley Davidsonra pattanva indul el Olaszországból, hogy megtalálja önmagát, és meg sem áll Spanyolországig. Természetesen út közben nem maradhatnak el a színésztől megszokott balhék sem... Egyelőre nem árulunk el többet, a teljes történetet szeptember 20-tól ismerhetitek meg a mozikban!"

Rákérdeztünk a forgalmazónál, hogy pontosan hol lehet majd a színésszel találkozni, amint többet tudunk, frissítjük a cikket.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?