A meggyőző külső már adott az Elton John-film sikeréhez

2018.10.01. 05:05

Taron Egerton az Énekelj! című animációs film egyik hangjaként már bizonyította, hogy tud énekelni, következő filmjében pedig azt kell bebizonyítania, hogy tudja-e hihetően alakítani Elton Johnt, ő lesz ugyanis a főszereplője a Rocketman című filmnek, ami a többszörösen díjnyertes énekes életét dolgozza fel. A stúdió most megmutatta, hogyan fog kinézni Egerton a szerepben.

rm-09883r
Fotó: Paramount Pictures

A film hosszas huzavona után valósul meg, korábban többször neki futottak, egy ponton úgy nézett ki, hogy Tom Hardy-é lehet a szerep, végül azonban a Kingsman filmekből ismerős színész lett a győztes. Az első kép alapján a külsővel nem lesz gond, a magángépen készült kép alapján úgy tűnik, hogy a hajjal, a szemüveggel és a ruhával együtt egészen hihető mása lett Egerton az énekesnek.

A film bemutatja Elton John korai éveit a zeneiparban, azt, hogy hogyan futott be, gyűlt meg a baja a drogokkal a hihetetlen sikerei után. A film további szerepeiben Jamie Bell, Gemma Jones, Bryce Dallas Howard és Richard Madden lesznek láthatóak. A rendező az Eddie, a sast is elkészítő Dexter Fletcher lesz. 

A filmet 2019. májusában tervezik bemutatni, vagyis nem a díjszezonra gyúrnak vele, pedig a Golden Globe és az Oscar is szokta szeretni a nagy átváltozással járó életrajzi filmek főszereplőit, ahogy azt Jamie Foxx vagy Reese Witherspoon is tanúsíthatja. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?