A meggyőző külső már adott az Elton John-film sikeréhez

2018.10.01. 05:05

Taron Egerton az Énekelj! című animációs film egyik hangjaként már bizonyította, hogy tud énekelni, következő filmjében pedig azt kell bebizonyítania, hogy tudja-e hihetően alakítani Elton Johnt, ő lesz ugyanis a főszereplője a Rocketman című filmnek, ami a többszörösen díjnyertes énekes életét dolgozza fel. A stúdió most megmutatta, hogyan fog kinézni Egerton a szerepben.

rm-09883r
Fotó: Paramount Pictures

A film hosszas huzavona után valósul meg, korábban többször neki futottak, egy ponton úgy nézett ki, hogy Tom Hardy-é lehet a szerep, végül azonban a Kingsman filmekből ismerős színész lett a győztes. Az első kép alapján a külsővel nem lesz gond, a magángépen készült kép alapján úgy tűnik, hogy a hajjal, a szemüveggel és a ruhával együtt egészen hihető mása lett Egerton az énekesnek.

A film bemutatja Elton John korai éveit a zeneiparban, azt, hogy hogyan futott be, gyűlt meg a baja a drogokkal a hihetetlen sikerei után. A film további szerepeiben Jamie Bell, Gemma Jones, Bryce Dallas Howard és Richard Madden lesznek láthatóak. A rendező az Eddie, a sast is elkészítő Dexter Fletcher lesz. 

A filmet 2019. májusában tervezik bemutatni, vagyis nem a díjszezonra gyúrnak vele, pedig a Golden Globe és az Oscar is szokta szeretni a nagy átváltozással járó életrajzi filmek főszereplőit, ahogy azt Jamie Foxx vagy Reese Witherspoon is tanúsíthatja. 

Ne maradjon le semmiről!