Kicsién halála öngyilkosság volt

2018.10.11. 09:07

A leginkább az Austin Powers-filmekből, Kicsién (Mini-Me) szerepéről ismert színész, Verne Troyer idén áprilisban halt meg 49 évesen. Egészen eddig nem volt teljesen világos, hogy mi történt vele, de most hivatalosan is megerősítették, hogy öngyilkos lett. 

Troyert a halála előtt néhány héttel alkoholmérgezés miatt vitték kórházba. A kórházba szállítása előtt szinte eszméletlenre itta magát, azt kiabálta, hogy öngyilkos akar lenni. Végül a barátai hívták ki a mentőket. A színész tavaly jelentette be, hogy súlyos alkoholista, és elvonókúrára akar menni, de ebből nem lett semmi. Magánéleti gondjai miatt depressziós volt, állítása szerint ezért kezdett inni.

Verne Troyer nemcsak az Austin Powres-filmekben játszott, szerepelt az egyik Harry Potter részben is, Warwick Davis és Peter Dinklage mellett az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott kisnövésű színész volt Hollywoodban. Később, részben a függősége miatt sokkal kevésbé menő munkái voltak, trashreality-műsorokban szerepelt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport