Gépfegyvert ad egy szépségkirálynő kezébe az Alkonyat rendezője

2018.10.17. 12:29

Magyarországot 2011-ben a Miss Bala című mexikói film képviselte: az akaratán kívül kőkemény fegyveres drogügyekbe kényszerülő szépségkirálynő igaz történetéből rendezett filmet Erdély Mátyás fényképezte. Most elkészült a sztori hollywoodi feldolgozása is.

A film sztorija egy megtörténten eseten alapul, bár elrugaszkodik attól. A sztori szerint egy nő részt szeretne venni a szépségkirálynő-választáson, amikor tanúja lesz annak, hogy egy banda agyonlövi az amerikai drogelhárítás több emberét, és sokakat abban a klubban is, ahol ő van. A banda foglyul ejti, és elkezdi a piszkos ügyeihez használni, és amikor a rendőrség elkapja, nem nagyon akarják neki elhinni, hogy nem önszántából vett részt a balhékban.

A 2011-es film amerikai remake-jének előzeteséből úgy tűnik, a film inkább arra helyezi a hangsúlyt, ahogyan a nő elkezd élni azzal a hatalommal, ami akarata ellenére a kezébe került.

A filmet az első Alkonyat-filmet is elkészítő Catherine Hardwicke (Tizenhárom, A lány és a farkas, Máris hiányzol) rendezi, főszereplője pedig az a Gina Rodriguez lesz, akit a Hollywood Reporter "a következő nagy befutónak" nevezett, és szerepelt a legígéretesebb spanyol ajkú színészek listáján is; játszott a Mélytengeri pokolban is, legutóbb pedig Natalie Portman oldalán az Annihillation című Netflix-filmben.

A film 2019. február 1-jén érkezik az amerikai mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?