Roberto Benigni visszatér a filmekhez

2018.10.26. 14:45

Hosszú szünet után újra mozifilmben szerepel az Oscar-díjas Roberto Benigni. A színész Matteo Garrone Pinokkió adaptációjában játssza majd Gepetto szerepét. A forgatás a tervek szerint 2019 elején indul majd, olaszországi helyszíneken,írja a Variety

Pinokkió története nagyon népszerű manapság, a Disney évek óta próbál tető alá hozni egy élőszereplős változatot belőle, az Oscar-díjas Guillermo del Toro pedig néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy stop-motion animációval tervezi feldolgozni az életre kelt fabábu történetét, amit a Netflixen lehet majd megnézni. 

2002-ben Benigni már készített egy Pinokkió-feldolgozást, aminek ő volt a főszereplője, ám az amerikai mozikban ez bukás volt. Filmben utoljára 2012-ben lehetett látni, ekkor Woody Allen Rómának szeretettel című filmjében lehetett látni. A rendező Garrone és Benigni is úgy nyilatkozott, hogy nagyon régen szerettek volna már együtt dolgozni és igazán örülnek, hogy ez végre megvalósulhat.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?