Igazi rocksztár lett Natalie Portmanből

2018.10.26. 12:01

Natalie Portman legújabb filmjében egy rocksztárt játszik, alakításával kapcsolatban pedig már hetek óta emlegetnek Oscart, azok akik látták a filmet. Most az első előzetesnek köszönhetően mindenki kaphat egy kis ízelítőt a Vox Lux-ból.

A történet 1999-ben indul, ekkor ismerünk meg két tinédzserkorban lévő testvért, akik túlélnek egy erőszakos tragédiát. A traumát úgy dolgozzák fel, hogy dalt írnak belőle. Eleanor (Stacy Martin) és Celeste (Raffey Cassidy) közül az utóbbiból lesz igazán nagy sztár, részben a menedzserének (Jude Law) köszönhetően. Ezt követően ugrik a történet 2017-re, amikor már Portman alakítja Celeste-et, aki addigra már túl van a csúcson, van egy lánya is, de azon dolgozik, hogy új albumával visszakerüljön a figyelem középpontjába.

Brady Corbet új filmje a velencei filmfesztiválon mutatkozott be, a kritikusok pedig egyetértettek abban, hogy Portman mindent belead a szerepbe és okkal lehet az Oscar-díj esélyesei között emlegetni. 

Az amerikai mozikban decemberben mutatják be a filmet, magyar forgalmazóról viszont egyelőre nem tudni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?