A férjem nélkül sehová!

2018.11.28. 11:12

Még pont időben, december közepén mutatják be az amerikai mozikban az If Beale Street Could Talk című drámát, amit a szaksajtó a fesztiválkörút után azonnal az egyik titkos Oscar-esélyesnek nevezett ki. A Holdfénnyel Oscart nyerő Barry Jenkins legújabb rendezése egy fokkal könnyedebb, mint az előző melója volt, de ne tessék Maksa Híradót várni a romantikus drámaként aposztrofált filmtől, amiben egy fiatal fekete nő hamisan vádolt férje ártatlanságát igyekszik bebizonyítani még gyerekük megszületése előtt.

A szereposztás, különösen a mellékszerepekben, elég erős, Regina King háromszoros Emmy-díjas, generációja egyik legjobb színésznője, Colman Domingo a Fear The Walking Dead egyik legnagyobb találmánya, Ed Skrein, Emily Rios, Diego Luna, Dave Franco vagy Pedro Pascal neve is ismerős kell, hogy legyen annak, aki szereti a filkmeket.

A két főszereplő közül a feleséget alakító KiKi Layne-nek ez az első filmje, de a kritikusok szerint ösztönös tehetség, míg a férjét alakító Stephan James Jesse Owens megformálásáért már nyert díjat is Kanadában, de játszott a Selmában, a tévében pedig a Book of Negroes-ban, illetve a Shots Fired című krimiben.

Magyar bemutatóról egyelőre nincs szó.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?