Mégsem Kevin Hart vezeti az Oscar-gálát

2018.12.07. 08:35

Szerdán jelentette be Kevin Hart, hogy ő vezeti a jövő évi Oscar-gálát, ma viszont közölte, hogy mégsem vállalja a felkérést. A Variety írja, hogy a színész azután mondta le a szereplést, hogy az interneten előásták egy csomó homofób Twitter-bejegyzését és egy kellemetlen standup-előadását is.

Miközben a posztokat igyekeztek módszeresen eltüntetni az internetről, Hart egy Instagram-videóban is megszólalt, majd egy másikban már azt állította, hogy az Amerikai Filmakadémia felszólította, kérjen elnézést a régi bejegyzéseiért, vagy keresnek másik házigazdát az Oscarnak.

Hart úgy döntött, hogy nem kér elnézést semmiért, és inkább nem vezeti majd a gálát. Mint közölte, nem először kaparták elő a múltjából ezt a kellemetlen korszakot, és már ezerszer elmondta meglátásait az üggyel kapcsolatban, illetve azt is, hogy ma már teljesen más ember, mint akkor volt. Nem sokkal később a Twitteren kért elnézést az LMBTQ-közösségtől.

A hírek szerint ezzel a filmakadémia meglehetősen nehéz helyzetbe került, mert új házigazda után kell nézniük, és állítólag idén sokkal nagyobb problémát jelent a megfelelő ember megtalálása, mint a korábbi években.