Folytatódik az eredeti Szellemirtók, mintha a női verzió meg se történt volna

2019.01.16. 10:06

Titokban, illetve most már nem annyira titokban a Szellemirtók-filmek folytatásán dolgozik a Sony, rendezőnek pedig az eredeti filmek rendezőjének fiát, Jason Reitmant kérték fel - tudta meg a Variety.

ghostbusters-1

Jason Reitman a lap forrásai szerint már meg is írta a forgatókönyvet Gil Kenannel (A Poltergeist - Kopogó szellem rendezőjével) együtt, a forgatás pedig a tervek szerint idén nyáron már el is kezdődne, hogy aztán 2020 nyarán a mozikba kerüljön a film.

A források szerint a film a nyolcvanas évekbeli mozik folytatása lesz, és nem fog kapcsolódni a 2016-os, női főszereplőkkel készült remake-hez. Azt viszont még nem tudni, ez egyúttal azt is jelenti-e, hogy az eredeti szereplők is visszatérnek, ahogy még a sztori részletei sem ismertek. Mindenesetre Reitman állítólag épp kamaszokat castingol.

Ivan Reitman hozzá közel álló források szerint örül a fejleményeknek, és úgy érzi, ezzel átadja a stafétabotot a fiának. Ők ketten egyébként már tizenöt alkalommal dolgoztak együtt is: Jason Egek ura című filmjének például Ivan volt az egyik producere, de Jason gyerekként apró szerepekben feltűnt apja filmjeiben, például az Ikrekben, de még a Szellemirtók 2-ben is.

Ne maradjon le semmiről!