A Williams lányok apját alakíthatja Will Smith

2019.03.05. 11:19

Will Smith alakíthatja Richard Williamst a King Richardban, írja a Deadline. A film arról a férfiről szól, aki bármilyen tenisztudás nélkül nevelt világklasszis sportolót lányaiból, Venusból és Serenából.

Serena és Venus Williamst az egész világon ismerik, azonban édesapjuk, Richard története kevésbé ismert. A férfi soha életében nem teniszezett, mégis készített egy 78 oldalas tervet arról, hogyan nevel világklasszist a lányaiból úgy, hogy a kezdetekben a bűnözésről és a bűnbandákról elhíresült Compton ütött-kopott köztéri teniszpályáján tanította a gyerekeit, néha pedig fizikailag kellett fellépnie a helyiekkel szemben, akik nem támogatták, hogy a teniszpályán egyesek teniszezni akarnak.

Serena azóta 23 Grand Slam-tornát nyert, testvére pedig összesen hetet, ezzel minden idők legjobb női teniszezői között tartják őket számon. Amikor 2000-ben Venus Williams megverte Lindsey Davenportot a wimbledoni bajnokság döntőjében, apja felrohant a közvetítőálláshoz, és belekiabálta a mikrofonba, hogy „Straight Outta Compton", utalva az NWA örökbecsű rapslágerére és a helyre, ahonnan a lányokkal jönnek.

Richard Williamset Will Smith alakítja majd, akinek a saját produkciós irodája is részt vesz a projektben, de egyelőre csak akkor készülhet el a film, ha valamelyik stúdió megveszi a forgatókönyvet.

Ne maradjon le semmiről!