Magyarul is menő lesz Tarantino új filmje

2019.03.26. 05:01

A tervek szerint augusztus 8-án érkezik a magyar mozikba Quentin Tarantino kilencedik filmje, a Once Upon A Time In... Hollywood, igen, szándékosan így írtam, és az angol címhez igazítva a hivatalos magyar címe Volt egyszer egy... Hollywood lesz, ahogy az a plakátokon is szerepel. A magyar címhez és premierdátumhoz pedig egy szinkronos előzetes is dukál, amit először nálunk lehet megnézni:

Az előzetes ugyanaz, mint ami majdnem egy hete debütált az interneten, természetesen a szinkron kivételével. A filmet forgalmazó Intercomtól megtudtuk, akárcsak az előzetesben, a tervek szerint a kész szinkronban is Hevér Gábor lesz Leonardo DiCaprio magyar hangja, illetve Stohl András lesz Brad Pitt.

A hivatalos magyar plakát

A film hivatalos magyar nyelvű története a következő:

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

A Volt egyszer egy... Hollywoodban Pitt és DiCaprio mellett feltűnik még Margot Robbie, Dakota Fanning, Kurt Russell, Al Pacino, Timothy Olyphant, Tim Roth, Bruce Dern, Michael Madsen, és Rumer Willis.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Árfolyam