Rajzolva tér vissza a galád Addams család

2019.04.09. 15:22

1993 után visszatér a mozikba Az Addams család, igaz, most animációs filmként A 2019-es a stílusból nem sok változott, a főszereplők hangjait - legalábbis az eredeti változatban - olyan sztárok adják, mint Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, és Bette Midler. Ebbe szerencsére bele is tudunk hallgatni az első előzetesben:

 Az Addams család eredeti változata egy 1964-es tévésorozat volt, de a leghíresebb feldolgozás az 1991-es Addams Family - A galád család volt, amiben Raul Julia és Anjelica Huston játszották a főszerepeket. Ahhoz a filmhez folytatás is készült 1993-ban, majd 1998-ban egy otthoni formátumokban forgalmazott harmadik rész is megjelent, immár Tim Curry-vel a főszerepben.

Ne maradjon le semmiről!

t sztorija szerint az Addams családot mindenképpen rá akarják venni arra, hogy egy reality showt készítsenek az életükből, aminek a családtagok egész biztosan nem fognak örülni.

A 2019-es változatot Conrad Vernon és Greg Tiernan, a Virsliparti készítői rendezik. A filmet november 7-én nálunk is bemutatják, néhány héttel az október 18-i amerikai bemutató után.