Kiszivároghatott néhány jelenet az utolsó Bosszúállók-filmből

2019.04.17. 11:48

A Bosszúállók: Végjáték forgatását ugyan szigorú titoktartás övezte, de néhány rajongó arról számolt be kedden, hogy a Redditen és a YouTube-on láttak a filmből pár nagyon rossz minőségű jelenetet, ezek azonban gyorsan eltűntek az internetről.

A Disney nem kommentálta a bejelentést, a film két rendezője, Joe és Anthony Russo viszont a Twitteren arra kért mindenkit, hogy hallgasson, mint a sír. A  #DontSpoilTheEndgame hashtaggel közzétett felhívás kedden a közösségi oldal kedvenc témája volt. 

Ha a következő hetekben megnézitek a Végjátékot, kérlek ne rontsátok el mások számára, hiszen magatok sem akarnátok, hogy a ti élményeteket elrontsa valaki

– írták a rendezők, akik tényleg hisznek a közszolgálati titkolózásban, többek között ezért tesznek olyan jeleneteket az előzetesekbe, amikkel a filmben biztosan nem találkozunk majd. 

A filmet Ausztráliában és Kínában április 24-én, az Egyesült Államokban egy nappal később mutatják be, a magyar mozik is április 24-től játsszák a produkciót. Addig is itt egy friss poszter, amit további kilenc követ majd: