Százhúsz forint miatt zaklatták a Bosszúállók nézőit Szombathelyen

2019.05.03. 10:13 Módosítva: 2019.05.03. 12:53

Véletlenül normál áron adtak el néhány jegyet a szombathelyi Cinema Cityben a Bosszúállók negyedik részének háromdimenziós vetítésére, ezért volt, akit be se engedtek a moziba, és volt, akit a széksorokból állítottak fel és tereltek vissza a pénztárhoz. A Cinema City elnézést kér és bánatajándékot oszt.

avengers

A mai napon a Savaria Plaza Cinema Cityben a 14:10-es Bosszúállókat néztük meg. Miután online jegyvásárlással megvettük a jegyeinket, mit sem sejtve az utolsó pillanatban ráértünk az érkezéssel. A jegyet felmutatva nem engedtek be a moziba, mert az online rendszer hibásan adta el a jegyeket. 120 Ft-tal olcsóbban darabját! A hab a tortán az volt, hogy miután beültünk, a személyzet razziába kezdett. Felderítette azokat a mozilátogatókat, akik online jegyet vettek és véletlenül a 120 Ft befizetése nélkül (mivel nem tudták, hogy hibás volt a rendszer) bementek. A film kezdetekor sorokat állítottak fel... Továbbá a jegypénztárhoz küldték az embereket, hogy befizessék a 120 Ft-ot.

Ezt írta meg egy néző a Nyugat.hu-n.

Az esetről a Bors is beszámolt. A lap megkereste a Cinema Cityt, ahol elismerték, hogy hiba történt, és elnézést kértek.

A három dimenzióban vetített film árait elsőként véletlen a normál árakkal vitték fel a rendszerbe. Mire kijavították a hibát, már 29 ember megvásárolta az interneten a tévesen olcsóbb jegyeket. A hibás döntés után a helyi kollégák egy újabbat hoztak, amikor behajtották a különbözetet. Sajnos visszacsinálni már nem tudjuk, de elnézést kérünk a kellemetlenségért. Az érintetteket szeretnénk kompenzálni egy ajándék mozijeggyel, amit a korábbi belépőjük bemutatásával kaphatnak meg. Az említett filmről készült posztert is adunk ajándékba

– mondta a Borsnak Buda Andrea, a Cinema City PR- és marketingigazgatója.

Buliznál egy jót májusban? Irány a Dürer Kert!

59515809 2548330651866891 7329066557651288064 o

Május 16-én és 17-én tartjuk az Index huszadik születésnapi buliját a Dürer Kertben. Igen. Ha szeretnél egy jót bulizni, akkor tarts velünk!

Ott lesz a Hiperkarma, az Üllői Úti Fuck, a Gustave Tiger, a Dope Calypso, a Fran Palermo és Galactic Jackson, de persze mi, a szerkesztőség is!

Elküldheted az üzeneteid az Index címlapon, szerezhetsz menő indexes ajándéktárgyakat, lesz tárlatvezetés a kedvenc képeinkből, meg persze torta és jó hangulat!

Esemény: Index20 szülinapi és támogatói buli
Jegyek: TIXA

Ne maradjon le semmiről!