Közös filmben szerepelhet Django és Zorro

2019.06.04. 09:13

A Collider úgy értesült, hogy Quentin Tarantino és Jerrod Carmichael együtt dolgozik egy közös Django/Zorro-filmen. Ez így elsőre nagyon szürreálisnak tűnhet, azonban Zorrónak sokkal több köze van a Django elszabadul főszereplőjéhez, mint gondolnánk.

Tarantino ugyanis Matt Wagnerrel közösen írt egy képregényt, amely a 20012-es film után játszódik. A hétrészes képregényben Django fejvadászként tengeti az életét egészen addig, ameddig meg nem ismerkedik az idősödő Diego de la Vegával, vagyis Zorróval, aki felbéreli őt testőrnek. A képregények kettőjük kapcsolatát dolgozzák fel egy indián rabszolgákat felszabadító történeten keresztül.

A Collider infói azért is érdekesek, mert 2014-ben a nagy Sony-botrány során kiszivárgott emailek között szerepelt egy olyan levelezés az akkori nagyfőnök és Tarantino között, amelyben a rendező a Django/Zorro koncepcióját dobja fel, amire meglehetősen pozitív reakciót kap. Ráadásul Tarantino a Django elszabadul mellett a Sonyn keresztül hozza ki a Cannes-ban vastapsot kapó Volt egyszer egy Hollywoodot is.

Ne maradjon le semmiről!