Hiába a pletykák, nem lesz új Sikoly-film

2019.08.21. 18:47

Habár terjengtek internetes pletykák arról, hogy a Blumhouse folytatni fogja a Sikoly című kultikus horrorfilmeket, a vállalat igazgatója azonban tegnap cáfolta ezeket a híreket, írja a Movieweb.

Wes Craven 1996-es Sikolya olyan sikeres lett, hogy kapásból készült belőle még három rész, 2011-ben pedig Harvey Weinstein az 5. és a 6. részt is belengette. Idén újra elindultak különböző internetes oldalakon a pletykák, miszerint a Blumhouse stúdió előrehaladt az egykori Wes Craven-franchise újraindításával, amire a vállalat igazgatója, Ryan Turek Twitter-bejegyzésében annyit reagált: 

Hah, bárcsak.

Ezzel hivatalosan is megerősítve, hogy nem tér vissza a filmvászonra a Sikoly-maszkban késelgető pszichopata tinédzserlányokat zaklatni csak azért, mert megszállottja lett kedvenc horrorfilmjeinek. Persze Craven halála után még voltak kisebb próbálkozások, például az MTV Scream TV című sorozata teljesen új szereplőkkel, vagy a VH1-en futó négyrészes Scream minisorozat, de ezek messze nem lettek olyan sikeresek, mint az eredeti filmek. Így hát lehet, hogy egyszer még látni fogjuk a Sikoly 5-öt egy új rendezővel a jövőben, de az biztos, hogy a pletykákkal ellentétben nem most lesz.