Újabb Stephen King-könyvet filmesítenek meg

2019.08.23. 15:52

Filmes adaptáció készült a Tom Gordon, segíts! (The Girl Who Loved Tom Gordon) című Stephen King regényből - írja a Hollywood Reporter.

A könyvet a zombifilmekről ismert George A. Romero szerette volna megfilmesíteni, de sajnos elhunyt, mielőtt ez a projekt megvalósult volna, ezért volt felesége, Christine Forrest lépett a helyére. Mellette még az Az-filmek producere, Roy Lee dolgozik a filmen, illetve Vertigo Filmstől Jon Berg, az Origin Storytól pedig Ryan Silber is beszállt a projektbe. Forgatókönyvírót egyelőre nem találtak. 

A történet főszereplője a kilencéves Trisha McFarland, aki egy családi túra alkalmával eltéved az erdőben, és napokon át egyedül bolyong a rengetegben. Az éhség és fáradtság miatt egy idő után hallucinálni kezd, és egyre inkább megvan győződve arról, hogy egy természetfeletti lény szegődött a nyomába. 

A kislány egyetlen társa a kis rádiósmagnója. Esténként baseballmeccset keres rajta, mivel nagy Red Sox-rajongó. Kedvence a verhetetlen befejező dobó, a jeges nyugalmú Tom Gordon, aki az utolsó pillanatban megmenti a vesztésre álló meccset is. Hozzá fohászkodik Trisha, hogy segítse meg...

- áll a magyar nyelvű könyvismertetőben. 

15%
3499 Ft
2975 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft