Súlyos autóbalesetet szenvedett Kevin Hart

2019.09.02. 08:21

Helyi idő szerint vasárnap reggel Kevin Hart amerikai komikus (Pofázunk és végünk, Jumanji) autóbalesetet szenvedett Kaliforniában, aminek következtében súlyos hátsérülésekkel vitték kórházba, írja a Hollywood Reporter.

Hart csak utasa volt az autónak, amit a kaliforniai autópálya-rendőrség szerint egy Jared Black nevű férfi vezetett. Black a színész tulajdonában lévő 1970-es Plymouth Barracudát vezette a Cold Canyon Roadon, ahol egy kanyar után a jármű letért az útról, majd többször megpördült, és az út melletti árokba zuhant. Black, illetve az autó másik utasa, Rachel Broxterman az autóban rekedtek.

A Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a baleset után Hart a közeli otthonába ment, ahol orvosi segítséget kért. Black és a színész is súlyos hátsérüléseket szenvedett, nem sokkal később mindkettőjüket kórházba vitték. A rendőrség szerint az alkohol semmilyen szerepet nem játszott a balesetben.

Hart még július 4-én posztolt az Instagramra az autójáról, amit a 40. születésnapjára vett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I added some more muscle to the family for my 40th....welcome home "Menace" #MuscleCarLover

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Hart napjaink egyik legnépszerűbb amerikai komikusa, aki egyszerre standupos, filmsztár és sikeres producer. Magyarországon leginkább a vígjátékairól lehet ismerni (Keményítőkúra, Bérhaverok, Központi hírszerzés).

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport