Jennifer Lopez nagyon megszenvedett a rúdtánccal

Screenshot from 2019-09-06 10-43-34.png
2019.09.06. 11:35 Módosítva: 2019.09.06. 11:39

A színész-énekesnő új filmje, a Hustlers (A Wall Street pillangói) szeptember 26-án jön a mozikba, dübörög is a reklámkampánya ezerrel, de ha van mit mutogatni a forgatásról, hát miért is ne? Márpedig van, ezt:

A film ugyanis olyan sztriptíztáncosnőkről szól (Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart és Cardi B), akik besokallnak, hogy miközben ők egy szál zsinórtangában, négykézláb szedik össze a színpadra felhajigált egydollárosokat, a lóvés kuncsaftok tárgyként kezelik és kihasználják őket. És elkezdték lenyúlni a kuncsaftokat, először kicsiben, aztán egyre durvábban, míg bele nem állt az egész önsegélyező kaland a földbe.

A film alapjául egy 2015-ös cikk szolgált amiben Rosie (J-Lo karaktere) elmesélte a lenyúlást, ami nem annyi volt persze, mint a nagyvárosok turistacsapdáiban bevált túlszámlázás, de hogy pontosan mit talált ki a nő, azt majd csak a filmből tudjuk meg. A lebukás után Rosie elmesélt mindent egy újságírónak (míg a tárgyalásra várt), majd visszavont mindent, és azt mondta, hazudott.

Na, ebből készült a fim, amiben az idén ötvenéves Lopeznek van egy nagy rúdtáncos jelenete, amit dublőr nélkül ő maga akart megcsinálni. A felkészülés négy hónapot vett igénybe, az edzője egy profi rúdtáncos, Johanna Sapakie volt. Érdemes megnézni, eszement kemény dolog volt ezt ennyi idő alatt úgy begyakorolni, hogy flottul menjen.

Ne maradjon le semmiről!