Nicolas Cage vidámparki gondnok lesz a következő filmjében

2019.10.30. 08:44

Nicolas Cage lesz a főszereplője a Wally's Wonderland című filmnek, amelyben egy vidámparki gondnokot alakít. A Deadline írja, hogy a Kevin Lewis (Piszkos pénz, Pasifogó kommandó) rendezésében készülő filmben Cage egy vidámparki gondnokot alakít, aki kénytelen egy éjszakát bent aludni, hogy aztán a park életre keljen és az életére törjön.

A furcsa koncepció kicsit úgy hangzik, mint az Éjszaka a múzeumban, csak egy vidámparkban, azonban ez nem vígjáték lesz az ígéretek szerint, hanem thriller. A rendező egyébként azt nyilatkozta, hogy szerinte senki más nem tudná ezt filmet megcsinálni, csak Cage, ezért is örül annak, hogy elvállalta a szerepet. Lewis szerint a Wally's Wonderland olyan lesz, mintha kombinálnák a Clint Eastwood-féle Fakó lovast a Gyilkos bohócok az űrből című kulthorrorral, bármit is jelentsen ez.

Cage jó hosszú ideje egészen furcsa produkciókban szerepel, legutóbb például a 211 című filmjével kapcsolatban írtuk le, hogy "Az utolsó műszak és A Sólyom végveszélyben szerelemgyereke" próbál lenni, de ezen kívül olyan, már most elfeledett filmekben bukkant fel az utóbbi években, mint a Mom and Dad, az Arsenal vagy az Army of One, és állítólag az Ál/Arc is kaphat hamarosan egy rebootot. De legalább neki köszönhetjük a közelmúltból a Mandyt.

Ne maradjon le semmiről!