Channing Tatum rendezőként is kipróbálja magát

2019.11.06. 15:49

Channing Tatum visszatér a filmezéshez, de most nemcsak színészként, hanem rendezőként is kipróbálja magát egy vígjátékban, írja a Movieweb.

Channing Tatum gyermeke születése óta kicsit háttérbe szorította a munkát, a 2018-19-es években mindössze két animációs film (Apróláb, Lego-kaland 2.) szinkronszerepét vállalta el. Újabb projektjében, a Dog című filmben nemcsak színészként tér vissza, hanem társrendezőként is Reid Carolin mellett.

A Dog című vígjáték lesz Tatum első rendezése. A forgatókönyvíró Brett Rodriguez lesz, a mostani rendező, Reid Carolin pedig már dolgozott együtt korábban Tatummal a Magic Mike írójaként. A film története szerint a főszereplő, Ranger Briggs (Channing Tatum) ex-katona, aki Lulu nevű malinois kutyájával utazik a Csendes-óceán partjaira, hogy időben elérje legjobb barátjának (és Lulu volt gazdájának) temetését. Útközben persze kalandokba keverednek, törvényt szegnek, és megszeretik egymást, hogy aztán csupa szívmelengető, vicces és kevésbé vicces szituációba keveredjenek - ahogy az ilyenkor lenni szokott.

A filmforgatás várhatóan 2020-ban kezdődik, tavasz-nyár körül. Arról még egyáltalán nem tudni, hogy Tatum mellett ki fog még játszani a filmben.