Scarlett Johansson már magyarul beszél a Fekete Özvegy előzetesében

2019.12.23. 14:46

"Sok életet éltem már, de többé nem menekülök a múlt elől" – mondja immár magyarul Scarlett Johansson a Marvel Fekete Özvegyének szinkronizált előzetesében, miközben betoppan egy jellegzetesen budapesti épület egyik lakásába.

Mint ismert, a jövőre mozikba kerülő Fekete Özvegy-film a magyar fővárosban forgott, és már a legelső előzetesében olyan könnyedén azonosítható budapesti helyszínek bukkantak fel, mint a Gellért-hegyi Szabadság-szobor, a Lánchíd, a Margit híd és a Keleti pályaudvar.

A színésznő budapesti tartózkodásáról már a nyáron beszámoltunk, miután a Marvel magyar rajongói blogja júniusban több Twitteren közzétett képet és videót is összegyűjtött a Fekete Özvegy-film magyarországi forgatásáról – többek között a nyolcadik kerület Népszínház utcában.

A Cate Shortland által rendezett film az előzetes alapján a 2016-ban bemutatott Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik, és az orosz balerinából szuperhőssé változó Natasha Romanoff múltját meséli el.

A Marvel Fekete Özvegy-filmjét május elsején mutatják be az amerikai mozik, Magyarországon már április 30-án látható lesz.

Ne maradjon le semmiről!