Steven Spielberg lánya pornózni fog

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette a szüleinek, hogy a szexiparban akarja kipróbálni magát, többek között pornófilmekben és sztriptíztáncosként, írja a New York Post. Mikaela Spielberg elmondása szerint ezt FaceTime-on közölte a szüleivel a hétvégén. Mikaela a 73 éves Oscar-díjas rendező és a Kate Capshaw színésznő örökbefogadott gyereke. Spielbergnek összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és három adoptált.

A cikk kitér arra is, hogy Mikaela Spielberg szorongó gyerek volt, aki miután bentlakásos iskolába került, étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött. Mindezért azonban nem hibáztatja híres szüleit. "Nem a szüleim hibája, nem tudhattak róla" – mondta kamaszkori problémáiról. Ami pedig a pornót illeti, azért akar belevágni, mert belefáradt abba, hogy kihasználják a testét, és folyamatosan azt mondják neki, hogy utálnia kell önmagát. Szerinte ez nem arról szól, hogy valaki elérte a gödör alját, hanem egy pozitív döntés. Arra is rájött, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakit vonz ez az iparág, és amit ő tenni akar, az biztonságos, ésszerű és konszenzusos. 

Mikaela Spielberg nem fog másokkal szexelni a kamerák előtt, kizárólag szólóvideókat tervez, már csak azért is, mert vőlegénye van, a 47 éves Chuck Pankow dartsversenyző. Állítása szerint a szülei érdeklődőek az új karrierjével kapcsolatban, és nagyon reméli, hogy büszkék lesznek rá, amiért legyőzte alkoholproblémáit, amelyekbe majdnem belehalt 21 éves korát követően. Bízik benne, hogy a szülei észreveszik, hogy milyen messze jutott attól a mélyponttól, ahol másfél éve volt, és rájönnek, hogy milyen magabiztos nőt neveltek. 

Ne maradjon le semmiről!

Az oldalról ajánljuk

  • Külföld
Szabad az út: Horvátország nem kér védettségi igazolványt sem

Június 17-től nincs tesztkötelezettség és karantén.

június 18., 16:59

  • Külföld
Hollik István hazudott, Demeter Márta pert nyert a kormány ellen

A fideszes politikus azt állította, hogy az LMP-s képviselő minősített adatokat szivárogtatott ki.

június 18., 14:28

  • FOMO
Pólókampányt indított Lakatos Márk a törvénymódosítás miatt

A pedofiltörvény melegellenessé tétele ellen tiltakozik.

június 18., 20:34

  • Belföld
Elszabadul a kánikula, kiadták a másodfokú hőségriasztást

Napközben 30–35 fokig melegszik a levegő.

június 18., 06:25

  • Belföld
Egyre több SMA-s gyermek kap életmentő kezelést állami finanszírozással

Hatan juthatnak hozzá a világ legdrágább gyógyszeréhez.

június 17., 05:52