John Krasinski a Marvellel tárgyalhatott

2020.04.14. 12:31

A rajongók mellett maga John Krasinski is nagyon szeretné, ha egyszer valamilyen szuperhőst alakítana a Marvel-filmekben, és a GWW információi szerint erre hamarosan sor kerülhet. Krasinski hónapok óta azért kampányol, hogy a Disneyhez visszakerülő jogoknak köszönhetően alakíthassa Mr. Fantasticet, a Fantasztikus négyes vezetőjét.

A portál úgy tudja, hogy a járvány idején a Marvel Studios nem állt le, és online találkozókat tartanak különböző színészekkel, hogy megtervezzék a stúdió következő szuperhősfilmjeit. Azt egyelőre nem tudni, hogy Krasinski színészként, íróként vagy rendezőként tárgyalt a Marvellel. A portál szerint két projekttel kapcsolatban kereshették meg az amerikai Office-ból és a Jack Ryan-sorozatból is ismerős Krasinskit:

  • Young Avengers
  • Fantasztikus négyes

Az előbbiről még csak pletykaszinten beszélnek, de a hírek szerint a Marvel nagyon szeretné adaptálni az ifjú Bosszúállók történetét is, és ebben a sztoriban lenne Krasinski a főgonosz, akit Kangnak hívnak, és az egyik legismertebb ellensége a Bosszúállóknak. A képregényekben (spoiler!) Kang az ifjú Bosszúállók egyik tagja, aki a jövőben gonosz lesz, és időutazással keseríti meg a hősök életét.

A másik opció jóval kézenfekvőbb. Krasinski hosszú ideje elmondja mindenhol, hogy készen áll, hogy csatlakozzon a Marvelhezt, és legszívesebben Reed Richardsot, a Fantasztikus négyes elasztikus tudósát alakítaná, akit a korábbi filmekben Ioan Gruffudd és Miles Teller játszottak. Ráadásul Krasinski felesége, Emily Blunt lett volna eredetileg a Fekete Özvegy annak idején, de végül időegyeztetési nehézségek miatt passzolta a munkát, így kapta meg végül Scarlett Johansson. Az év elején arról is voltak pletykák, hogy Mr. Fantastic feleségét, a Láthatatlan nőt Blunt játszaná, de a színésznő éppen nemrég cáfolta a híreket, miszerint tárgyalt volna a Marvellel.

A Disney pedig annak ellenére is hülye lenne elengedni a Fantasztikus négyest, hogy eddig minden egyes mozis próbálkozás elképesztően csúnya bukással járt, a legutóbbi konkrétan Josh Trank rendező karrierjébe került. A legutolsó Pókemberben ráadásul már elég konkrétan utaltak is a Fantasztikus négyes visszatérésére egy apró easter eggben, vagyis biztosan lesz fejlemény az ügyben.